Navigation Menu+

cosmetică dentară

Posted on Sep 15, 2010 by in Întrebări frecvente |

Dacă v-ați întrebat vreodată de unde provine mult râvnitul zâmbet hollywoodian strălucitor, răspunsul este simplu: cosmetica dentară – tehnică ce combină arta cu știința și care urmărește îmbunătățirea aspectului dintelui fără a afecta structura lui.

Specialiștii noștri efectuează toate procedurile care țin de cosmetică adică albire, fațetare, aplicarea de bijuterii respectiv restaurări legate de forma unui dinte atipic (unul rotit, crăpat sau cu margine ruptă).

healthy teeth and smile

Albirea se face prin aplicarea de geluri și se impune pentru eliminarea petelor inestetice de pe dinți sau atunci când dinții sunt decolorați ca urmare a consumului de cafea, ceai, băuturi colorate sau din cauza fumatului.

Fațetarea corectează probleme minore de estetică și presupune prepararea minimă a dintelui sau fără preparare, atunci când sunt aplicate fațete Lumineers.

Pasionații de bijuterii obțin un zâmbet personalizat apelând la piercing-ul dentar, tehnică neinvazivă și reversibilă ce implică aplicarea pe dinții frontali a pietrelor sau metalelor prețioase ori a cristalelor Swarovski.

Așa că nu ezita să ne cauți. De la noi vii cu un zâmbet și pleci cu altul. Unul mult mai alb și mai strălucitor.

Tooth with blue diamond, over white