Navigation Menu+

implantologie

Posted on Sep 15, 2010 by in Întrebări frecvente |

Ai unul sau mai mulți dinți care n-au mai putut fi salvați? Resimți aceste lipsuri atât din punct de vedere estetic cât și funcțional?

Dacă mult timp singurele soluții au fost punțile și protezele, tehnica a evoluat suficient de mult și în domeniul stomatologic astfel că mai nou vorbim de implantul dentar, soluție care, cu o bună îngrijire, poate dura o viață întreagă.

dental implantation

Este o metodă modernă și se folosește cu scopul de a nu sacrifica alți dinți pentru a face o punte sau atunci când pacienții nu au suficienți dinți de legătură sau deloc.

Implanturile sunt șuruburi de titanium sau zirconium, materiale biocompatibile, acceptate de organism. Ele sunt fixate chirurgical în locul rădăcinii dintelui și oferă un suport solid pentru punți sau protezele mobilizabile.

Implanturle pot fi cu încărcare imediată (pe care lucrarea protetică se face imediat) sau pe care lucrarea se aplică după o perioadă de 4-6 luni.

Pentru a putea fi aplicat un implant pacientul are nevoie de gingii sănătoase și suficient material osos pentru a sprijini implantul.

La Vitaldent efectuăm integral servicii legate de implantologie, folosind exclusiv materiale avizate de Ministerul Sănătății, importate de la firme cu renume din străinătate.

Te așteptăm pentru un consult, să analizăm dacă implantul este o soluție la problemele tale.
A macro shot of dental implants in the oral cavity