Navigation Menu+

ortodonție

Posted on Sep 15, 2010 by in Întrebări frecvente |

Copilul tău are dinții strâmbi sau maxilarele nu se poziționează corect? Chiar și tu, adult fiind, ai o problemă de acest fel de care nu te-ai ocupat la vreme iar acum te deranjează din punct de vedere estetic și funcțional?

Nici o problemă… La Vitaldent ne ocupăm de ortodonție, tehnică ce tratează orice disfuncționalitate legată de poziționarea incorectă a dinților sau a maxilarelor, disfuncționalități care influențează fizionomia, împiedică masticația corectă și afectează respectul de sine al pacientului.

Braces on teeth

Tratamentul ortodontic este recomandat pacienților de orice vârstă și constă în plasarea de aparate fixe sau mobile.

Aparatele mobile se pot colora în diverse nuanțe și se aplică copiilor pănă în 12 ani, fiind limitate însă ca și posibilități de tratament.

În schimb, aparatele fixe se pun doar pe dinții definitivi și pot fi metalice sau fizionomice (bracketsi de ceramică cu porțelan și de safir)

Pentru a nu afecta fizionomia pacientului, sunt situații când se pun și aparate cu breakets pe partea din spate a dinților.

 

În fine, invisalign este o tehnică de aliniere a dinților care constă într-o serie de mai multe gutiere ce se poartă numai noaptea și care îndreaptă dinții din aproape în aproape.

drei bunte Zahnspangen