Navigation Menu+

protetică dentară

Posted on Sep 15, 2010 by in Întrebări frecvente |

Lipsa unui dinte sau a unei porțiuni de dinte înseamnă tot atâtea neplăceri pentru un pacient. Când vine vorba de menținerea unui funcționalități optime ale aparatului dentar, este afectat  și aspectul estetic, care duce la știrbirea respectului de sine.

Întârzierea în rezolvarea unei astfel de probleme duce în timp la modificări ale osului maxilar, deplasarea dinților adiacenți dar și alte modificări dento-parodontale.

Protetica este partea medicinii dentare ce se ocupă cu refacerea funcțiilor fizionomice, masticatorii, de deglutiție ori fonetică, prin lucrări protetice fixe sau mobilizabile.

Artificial teeth hazelnut

Lucrările efectuate au caracter definitiv însă, dacă situația impune urgentarea procedurilor se pot face și lucrări provizorii.

Din categoria lucrărilor protetice fixe, la Vitaldent executăm coroane unidentare, fațețe, proteze pe implanturi și proteze scheletate (care au sprijin atât dentoparodontal cât și muco-osos) – tehnologie avansată care aduce finețe, precizie și stabilitate superioară protezelor acrilice normale.

Din categoria protezelor mobilizabile soluțiile pe care vi le punem la dispoziție sunt proteze acrilize totale sau parțiale, proteze elastice, proteze din biodentaplast, proteze scheletate sau proteze aplicate pe implanturi.

Pentru construcția punților și a coroanelor folosim atât materiale clasice cât și produse de ultimă degerație respectiv metalo-composit, metalo-ceramic, integral ceramic sau integral composit, ceramica pe suport de zirconium (soluție care oferă o transluciditate datorită absorbției reflecției luminii de către zirconium), ceramică presată.

Before and after